Voor het Angelman Syndroom

Aftreden secretaris Nina Foundation

Per 26 september 2017 is Penny van Mourik teruggetreden als secretaris van de Nina Foundation. Wij willen haar hartelijk bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren en wensen haar veel succes. Hieronder de persoonlijke noot van Penny.

"In mei 2015 ben ik vol goede zin begonnen aan de bestuursfunctie van secretaris van de Nina Foundation. Ik werd hiervoor gevraagd door Betty Willemsen. Ik kende Betty al jaren en zij had mij vaak verteld over haar nichtje Nina. Ik was altijd heel trots op Betty dat zij de Nina Foundation had opgericht. Niet alleen voor haar nichtje Nina, maar voor alle kinderen met het Angelman syndroom. Ik heb 2 jaar geleden daarom geen seconde getwijfel, toen Betty mij voor deze functie vroeg. Ik wilde heel graag deel uit maken van de Nina Foundation en daarmee een bijdrage leveren in de strijd tegen het Angelman Syndroom. Ik gun al deze kinderen (en volwassenen) een betere kwaliteit van leven en hopelijk ooit zelfs genezing van het Angelman syndroom.

Helaas moet ik nu, 2 jaar later, mijn functie als secretaris / bestuurslid neerleggen. Naast mijn baan en gezin,ben ik in september 2017 begonnen aan een HBO studie. Dat vergt voor mij zoveel tijd en energie, dat ik genoodzaakt ben om te stoppen met werken voor de Nina Foundation.

Ik wil mijn collega’s Betty, Dennis, Martijn en Jasper heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Ik wens de Nina Foundation heel veel succes en uiteraard hoop ik dat er ooit het juiste medicijn gevonden wordt, waarmee alle Angelman patiënten een (nog) betere kwaliteit van leven hebben. Ik draag iedereen die zich inzet voor dit prachtige doel, een warm hart toe.

Hartelijke groet,

Penny van Mourik"