Voor het Angelman Syndroom

4 dagen lopen voor het Angelman Syndroom!

4 dagen lopen voor het Angelman Syndroom!

De ultieme uitdaging voor fanatieke wandelaars is en blijft de 4Daagse van Nijmegen. Een aantal deelnemers verbindt zelfs een goed doel aan deze sportieve prestatie. Zo ook Hetty Smulders uit Berlicum.

 

Dit jaar heeft Hetty namelijk de 4Daagse van Nijmegen gelopen om geld in te zamelen voor Nina Foundation én om op die manier aandacht te vragen voor het Angelman Syndroom. Vier dagen lang, 40 kilometer per dag! Naast alle aanmoedigende woorden, heeft ze van 121 sponsoren maar liefst € 2.785,- opgehaald voor onderzoek naar de behandeling van het Angelman Syndroom. Een geweldige prestatie!

Waarom heeft Hetty voor Nina Foundation gekozen? “Pleun, een nicht van mij, is 21 jaar geleden geboren met het Angelman Syndroom. Door deze actie hoop ik dat in de toekomst kinderen zoals Pleun met minder beperkingen kunnen opgroeien. Bijvoorbeeld door een snellere diagnose, het liefst al in het eerste levensjaar.”

Namens het bestuur en de vrijwilligers van de Nina Foundation willen we ook via deze weg Hetty en alle sponsors hartelijk bedanken!

Hetty 4Daagse 2 v2