Voor het Angelman Syndroom

Ouders/verzorgers van patienten met het Angelman Syndroom kunnen zich zelf bij het ziekenhuis melden.

Aanmelden kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het maken van telefonische afspraken in het EAS kunt u contact opnemen met de doktersassistente van de afdeling Expertisecentrum Angelman Syndroom Erasmus MC - Sophia te Rotterdam, Mw. V.  Koebeer-Randjitsjin: Tel. +31 (0)10 ? 7036956

Bij voorkeur bellen tussen 9.00-12.00 uur

U krijgt schriftelijk bericht van uw afspraak. Voor Angelmankinderen van buiten de regio Rotterdam, geeft het centrum één keer per jaar adviezen mee voor de eigen behandelende artsen. De eigen kinderarts dichtbij blijft altijd hoofdbehandelaar.

Voor uw eerste bezoek is het prettig als u de medische gegevens van uw kind bij u hebt. U hebt geen verwijsbrief nodig.

 

Bezoekadres Expertisecentrum Angelman Syndroom

Erasmus MC- loc. Sophia
Poli Algemene kindergeneeskunde, balie C4
Dr. Molewaterplein 60
3015 GJ Rotterdam

NB als u met de auto komt en navigatie apparatuur gebruikt: het adres van de ingang van de parkeergarage is Westzeedijk 361, 3015 AA te Rotterdam.


Bereikbaarheid EAS per auto of per openbaar vervoer

Per auto en parkeren

Op de website van het Erasmus MC kunt u via de routeplanner uw specifieke autoroute ontvangen.

U kunt uw auto betaald parkeren in de parkeergarage voor bezoekers van het Erasmus MC. Er is ruimte voor 700 auto?s waarvan een aantal plaatsen is gereserveerd voor mindervaliden. Toch is het aan te raden ruim op tijd aanwezig te zijn om ?parkeerstress? te vermijden. Voordat u uw auto weer ophaalt, betaalt u bij een van de betaalautomaten. U kunt afrekenen met muntgeld of biljetten, met pin of chip. Er zijn drie betaalautomaten:  bij Ingang 2, bij de opgang naar de faculteit op begane grond en in de centrale hal van Erasmus MC-Sophia. Het parkeertarief is 1,50 euro per uur.

Let op:

Adres parkeergarage (gebruik dit adres voor uw navigatiesysteem of routeplanner) 

Westzeedijk 361
3015 AA Rotterdam
Volg na parkeren de bordjes 'Erasmus MC-Sophia' (ziekenhuis).

 

Per openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Rotterdam is goed geregeld:  tram, bus en metro sluiten perfect op elkaar aan. Metrostation Coolhaven is slechts 100 meter lopen. Vanaf 11 februari 2010 is de OV-chipkaart het enige vervoerbewijs in de hele Rotterdamse regio. Op de website van het Erasmus MC kunt u de routeplanner invullen voor advies in openbaar vervoer.

ASAlogo

Er zijn al meer dan 100 kinderen behandeld in het expertisecentrum
© 2019 Nina Foundation, KvK nummer: 24408322, RSIN: 8175.07.206, Bankrekening: NL82 RABO 0129 1592 20, Proveniersstraat 5b, 3033 CE ROTTERDAM